Múló tumor kemó nélkül: hittel, orvossal, termékkel

Dérné Ildikó egészségesebbé válásának története példa mindazok előtt, akik értelemszerűen nem kívánják a legnagyobb bajban elutasítani a hagyományos orvoslás adta lehetőségeket, de egyben szeretnének a legkíméletesebb módon előrelépni, táplálék-kiegészítők, alternatív módozatok segítségével is.

Ildikó szervezetében tumort találtak, és ő tudta, hogy itt bizony lépnie kell. Szerencsére találkozott egy orvossal, aki a hagyományos kórházi kezelések mellett a homeopátiás szemlélettel, a helyes táplálkozással és táplálék-kiegészítőkkel kombinált kezelést javasolta.

Nézzük, mi mindent fogyasztott Ildikó hónapokon át. A Noni és alga mellett jött nagy dózisban a C- és D-vitamin, valamint a Korall kalcium. Mindezt sokszor kiegészítette a Krill olaj, a Flavonoid Komplex és az Antioxidáns (Best of Antioxidant), valamint valamelyik komplex vitaminunk (Green Multi Complex, Vitamin with Greens). S természetesen a lakberendezés egyik legfontosabb darabja lett a víztisztító is, erőteljes használattal.

Víztisztító ajánlatunk:

Kérdésed, bizonytalanságod van a víztisztítókkal kapcsolatban?

Ide kattintva látványos és közérthető videókon nézheted meg a víztisztítók működését és egyéb érdekes és hasznos tudnivalókat!

Vagy keress minket elérhetőségeinken, szívesen segítünk minden felmerülő problémában!

Személyesen: Pécs, Jókai utca 30.

Nyitva tartásunk:
H: 9:00-13:00
K-P:9:00-16:30
Szo-V: zárva

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Jó úton jár
Az eredmény? Februárra annyira jó lett a vérképe, hogy a kórházi vérképző injekciót már nem kapja! Havi egyszer kell, a már csak egyféle hormoninjekció és mindössze a csontépítés maradt – kórházilag. Persze a termékek intenzív szedése mellett!

Hit, elfogadás, változtatás, rendtevés
S hogy mi lehet ennek a látványos javulásnak a titka? Ildikó szerint négy fő dolog.

  1. Hinni kell a hagyományos orvoslásban is! Szerinte addig kell menni kórházról kórházra, míg meg nem találjuk azt, akiben bízni tudunk. Neki e téren nagy szerencséje volt.
  2. Változtatni kell a táplálkozási szokásokon! Még több nyers étel, viszont minimális tej, cukor és vörös hús. Mindehhez jár bőséges mennyiségű, legalább napi két-három liternyi tisztított víz!
  3. Táplálék-kiegészítők – a fentebb leírtak szerint. Elsőrendű szükséglet kiegészíteni ezekkel a táplálkozásunkat!
  4. Rendbe kell tenni az életet – mindenekelőtt fejben. Mert ott dől el minden!

Ildikó ehhez őszintén hozzáteszi: kicsit önzőbbnek kell lenni, jó értelemben.

Ha még nem ekkora a baj...

Az ember tudja, hogy a levegő, a víz, de még akár a zöldségek is károsak lehetnek a bennük lévő mérgek miatt, ami szépen lerakódik a szervezetben és az idő előrehaladtával gyűlik és gyűlik. Nem látható, némán rombol. Az is tudott tény, hogy az emésztőrendszerben is komoly lerakódások képződnek az évek, évtizedek alatt. Valahogy mégsem foglalkozik vele gyakran az ember, talán mert nem kézzelfogható. Pedig a legjobb megoldás a komolyabb betegségek ellen a megelőzés.

A cikkben megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Forrás: http://biocomag.ch/cikkek/termektapasztalatok/mulo-tumor-kemo-nelkul-hit...