Az egészség a gondolataidban kezdődik!

Az igazság az, hogy az egészség a gondolataidban kezdődik!

A gondolataid létrehozzák az érzéseidet az érzések pedig létrehozzák a test reakciót és a testi érzeteket.
Az egészség azt jelenti, hogy az életenergiád képes szabadon áramlani a szellemi, lelki és testi dimenzióidon keresztül, vagyis a gondolataidból, vágyak, a vágyakból pedig tettek lesznek és valóra váltják a gondolataidat.

Ez a folyamat, azonban bárhol elakadhat és ahol elakad az energia ott betegség formájában üti fel a fejét.

Hogyan válik a testi, lelki, szellemi jóléted egységes EGÉSZséggé, ami stabil és kiszámítható alapot biztosít számodra az álmaid kitartó megvalósításához?

Az egészség nem korlátozódik pusztán a testi egészségre, sőt nem is azzal kezdődik. Az egészség, a szellemi tisztasággal kezdődik és a lelki nyugalommal folytatódik, aminek eredménye a tökéletes testi egészség.

Nem elég azonban pozitívan gondolkodnod, hanem a lelki feltöltődésedről is folyamatosan gondoskodnod kell és a testedet is karban kell tartanod egészséges táplálkozással, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és megfelelő mértékű testmozgással.

Előfordulhat azonban, hogy szellemi, lelki és testi blokkok útját állják a tökéletesen egészséges működésnek az életedben, ennek érdekében az adott egészség dimenziónak megfelelő terápiás program kidolgozására van szükség, ami lehetővé teszi számodra, hogy a blokkoktól megszabadulva kialakíthasd a saját egészségedet.

forrás: Schilling Péter