Gluténérzékenységben szenvedsz? Ne törődj bele!

A gluténérzékenység nem összekeverhető a lisztérzékenységgel, éppen ezért egy speciális módszerrel kezelhető. A kiváltó okot kell megtalálni, és ez nem más, mint az emésztőrendszer túlterhelése, amely sok esetben a szivárgó bélrendszer szindrómájához vezet.

Hallgass bele Hatvani Galina és Jakab István videójába, kattints a képre!

 

10 éve azt sem tudtuk sokan, hogy a legfőbb táplálékot képező gabonák egy speciális „ragacsot" tartalmaznak, ami glutén néven vált ismertté. Számos megmagyarázhatatlan egészségügyi probléma hátterében mint ok-ként szerepel. A lelki megterhelés milyen módon befolyásolja az immunrendszerünket, illetve az allergiák megjelenését?

Hallgass bele Dr. Fajcsák Zsuzsanna és Jakab István videójába, kattints a képre:

Megoldást jelenthet:

Reg-enor életmódváltó program a teljes test tisztításával, méregtelenítésével.

FLORA PLUS   Probiotikum komplex
Ez a komplex termék hét bélrendszeri probiotikum-törzset tartalmaz, amelyet az emésztőrendszeri működés és a bélrendszeri mikrobiális egyensúly fenntartására terveztek. Használatával jelentősen javíthatók a bélflóra károsodásával összefüggésbe hozható állapotok. A készítmény, közel 4 milliárd élő mikroorganizmussal rendelkezik.
A termék fontos szerepet játszik a következő esetekben:
- bélflóra megújulása,
- méregtelenítés kiegészítője,
- nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk megfelelő működéséhez.
A „jó” baktériumok előnyei:
Az emberi szervezetben baktériumok milliói élnek. A „jó" baktériumoknak köszönhetjük többek közt az emésztést, egyes vitaminok termelését, illetve a fertőzésekkel szembeni védelmet. Ez a probiotikum tabletta nagy bacilusszámával, töménységével, savvédő köpenyével, kiemelkedik a forgalomban lévő tejsavbaktérium-készítmények köréből.
A következő kulcsfontosságú probiotikumokat tartalmazza:
Baccilus subtillus, B.longum, B.breve, L. acidophilus, L.plantarum, L.rhamnosus, L.casei

Lehetséges előnyei általánosságban:
•    Antibiotikus kezelések alatt és után a bélflóra védelme, regenerálása, mindenfajta emésztési rendellenesség kezelése
•    Immunrendszer erősítése, autoimmun betegségek kezelése, ekcéma megelőzése, tüneteinek csökkentése
•    Mindenféle allergia, de legfőképpen bélrendszeri- és emésztési allergiák enyhítése
•    Bélrendszeri betegségek gyógyítása, Candida albicans és más gombák túlszaporodásának megakadályozása
•    Krónikus fáradtság, klimaxos tünetek leküzdése, vastagbélgyulladás, IBS és Crohn-betegség tüneteinek enyhítése
•     Hólyag-, és egyéb fertőzések, krónikus izomfájdalmak enyhítése, megelőzése, magas koleszterinszint, vérnyomás normalizálása
•    Laktóz-intolerancia kezelése, végbélrák bekövetkezési valószínűségének csökkentése
•    Patogén mikroorganizmusok termelésének gátlása
•    Az Európai Unió által finanszírozott Emberi Egészség Csoport, a PROEUHEALTH, 2001-ben kimutatta, hogy bizonyos probiotikumok, legfőképpen a Lactobacillus törzsek komoly szerepet játszhatnak a bélrendszer gyulladásainak megelőzésében.

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Digest Complex 500mg - Emésztőenzim kapszula
„A mellékhatások nélküli növényi enzimkivonatok nemcsak az egészség és hosszú élet számára fontosak, hanem életbiztosítást jelentenek a betegségek ellen.”
(Dr. Edward Howell biokémikus és táplálkozás-kutató)
Vizsgálatok igazolják, hogy a Föld lakosságának 80%-a létfontosságú enzimek hiányában szenved. Az enzimek olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat szabadítanak fel a táplálékból, amelyek a szervezet zavartalan működéséhez, az egészséges élethez szükségesek, így kijelenthetjük: enzimek nélkül nincs élet! Ezekhez viszont szinte csak a nyers és zöld ételekből, gyümölcsökből jut a szervezetünk!
Az emésztési rendellenességek kellemetlen tünetekkel járnak, de sokkal súlyosabbak azok a rejtett okok, amik komoly betegségekhez vezetnek. Zavarát kezdetben gyakori felfúvódás jellemzi. Ezt ismétlődő hasmenés vagy székrekedés követheti. Később fogyás, gyengeség, az immunrendszer gyengülése és krónikus betegségek megjelenése tetőzheti. A kevés nyers gyümölcs és zöldség bevitelével az enzimhiányos állapotnak kedvezünk, s ezzel a betegségeknek adunk teret. A kialakult emésztési rendellenességeket legkönnyebben kívülről bevitt emésztőenzimekkel lehet megszüntetni. Minden főtt étel fogyasztása után szükséges lenne bevenni! Nem alakul ki használatával hozzászokás! A termék tartalmazza a főbb emésztőenzim-csoportokat: amiláz, proteáz és lipáz és észteráz, peptidáz, nukleáz, elasztáz, kollagenáz, tripszin és a kimotripszin formájában.
Fontos tudni, hogy az idő előtti öregedésnek elsősorban enzimhiány az oka!
Legfőbb hatásai lehetnek:
•    Nehéz étkezés utáni könnyű széklet előidézése, gázképződés, puffadás, hányinger, görcsök megelőzése és kezelése, gyógyítása
•    Tejtermékek könnyebb emésztése, bőrkiütések, székletürítési zavarok kezelése (hasmenés/székrekedés)

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985