Dr. Bagi Gabriella a cukorbetegségekről

Miért egyre több a cukorbetegség? Hogyan alakul ki és hogyan kezelhető?

A választ dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember egy videóban magyarázza el. Kattints a képre:

 

Mit ajánlunk?

Számolnod kell a szénhidtát bevielt?

Ennek a táblázatnak a segítségével pontosan számolhatod az ételek zsír-, szénhidrát- és fehérjetartalmát. Kattints ide!

Reg-enor életmódváltó programot a vércukorszint stabilizálására.

Krill olaj Az Omega-3 zsírsavak új generációja

Turmeric

750 mg  kurkuminoid és turmeron kivonat, nagy koncentrációjú hatóanyag

  • Legfontosabb jellemzői a megfigyelések szerint:
    - Gyulladásgátló hatás
    - Erős antioxidáns
    - Erőteljes méregtelenítő szerep
    - Támogathatja a máj regenerációját
    - Serkentheti az epeműködést
    - Pozitívan hathat a veseműködésre
    - Vizelethajtó hatása is észlelhető
    - Hozzájárulhat a bélrendszer és emésztés megfelelő működéséhez
    - Segítheti az egészséges vérkeringést, magas vérnyomásnál is előnyös lehet
    - Szabályozhatja a koleszterinszintet
    - Előnyös lehet ízületi gyulladások esetén
    - Lassíthatja az érelmeszesedés kialakulásának folyamatát
    - Csökkentheti a radiológiai kezelések káros hatásait
    - Az Alzheimer kór kialakulásának kockázatát is csökkentheti

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

BLD Sugar Balancer

A maga nemében egyedülálló termék célzott, eseti használatra. Olyan gyógynövények és tápanyagok keveréke, mely segíti a szervezetben fenntartani az egészséges vércukorszintet, valamint gátolhatja a cukorbetegség kialakulását is. Kialakult inzulinfüggő cukorbetegség esetén is adható – kizárólag folyamatos vércukorszint ellenőrzés mellett. Összetételéből fakadóan igen sokrétű a hatása. Növényi összetevői különös hatékonysággal távolítják el a szervezetből a felesleges cukrot, erősítik a lépet és a hasnyálmirigyet, valamint inzulin-rezisztenciánál csökkentik annak szintjét. A legfontosabb hatóanyagai közé tartozik a fahéj, Gymnema Sylvestre, Banaba, keserű dinnye, és a guggul, króm-pikolinát, C-vitamin és E-vitamin.

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

NONI
Előnyei:
Igen gazdag aminosav forrás (18-féle), nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz (800-szor annyit, mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok zavartalanságához. A pozitív gondolatok, érzelmek, a művészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, stressz elfojtják termelődését.
A xeronin serkenti a boldogsághormonok (endorfinok) kiválasztását, gyógyítja a sérült sejteket, az elhalt sejtek eltávolításában szerepet játszó fehérjeemésztő enzimeket működésre serkenti és aktiválja az agyban megtalálható tobozmirigy tevékenységét. Ebben a mirigyben termelődik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhőmérséklet szabályozásában.
Hatékony segítség:
Több tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. Több mint 100-féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.
- A benne található tápanyagok együttesen adaptogénként működnek
- A normálistól eltérően működő sejteket teszi újra egészségessé
- A gyümölcsben található damnacanthal gátlószere lehet a rákos folyamatok néhány fajtájának, hiszen lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segít visszaállítani a sejteket a betegség előtti állapotba
- Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekről.
Iridoidok:
A tudomány nemrég fedezte fel, hogy a noni gyümölcs iridoidokat is tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült, hogy sokkal erősebb hatásuk van az emberi szervezetre, mint bármely más a természetben előforduló alkotóelemnek. Az iridoidok sokkal erősebbek, mint a vitaminok és szintén sejtregeneráló hatásuk van, amely nagyban segíthet a szervezet káros, degenerativ folyamatainak visszafordításában. Tudományosan igazolt tény, hogy az iridoidok csökkentik a koleszterinszintet, energiát adnak a szervezetnek, javítják a szívműködést, erősítik az immunrendszert és megvédik a sejteket.

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!