A gomba veszi a kalapját…

… és távozik a szervezetből – ha teszünk érte. Csőkör Csaba természetgyógyász a méregtelenítés egyik lehetséges útját vázolja fel a z Ökonatura termékek segítségével, egyúttal útmutatást ad arra is, hogyan harcoljunk sikeresen a szervezetben lévő gombák ellen. Sőt! Azon hölgyek számára is kapaszkodót nyújt, akik hüvelyi gombával küzdenek!

Méregtelenítés – gombátlanítás
Reg-Enor leírását talán szükségtelen közreadni ezen a helyen, hiszen minden dobozban megtalálható a bőséges tanácsokkal teli útmutató, étrendi ajánlattal együtt. Röviden csupán annyit, hogy naponta 3×10 ml (reggel felkeléskor, ebéd után 1 órával és este lefekvéskor) az előírt adag, ám ennél sokkal jobban kell figyelni az alapvetően hús- (azaz: zsír-) alapú étrendre. S mindez miért lehet része ennek a cikknek? Mert sokan „csak” a fogyást látják ebben a „diétában”, ám ennél sokkal többet tud, ezért kezdődik ezzel a méregtelenítési javaslatok sora.

Candida-ellenzék
A Candida gombát a Candida cleanse (3×2) kapszulával lehet kiűzni a szervezetből, s a hatékonyságát lehet növelni, ha a Para Cleanse (3×1) kapszulát is mellé tesszük (a paraziták eltávolításáért, mely önmagában, egy béltisztítóval is jó döntés lehet egyéb esetekben).

Grape forever
Grapefruitmag-kivonat szedését azért javaslom, mert már a szájüregtől kezdve fertőtlenít és gombátlanít. S tegyük hozzá: még ezernyi jó tulajdonsága van a visszajelzések szerint!

Béltisztítás feltétlenül
Ha valakinek szorulása van, vagy nincs minden nap széklete, akkor egy béltisztítást is feltétlenül el kell végezni a Natu-Lax (2×1) kapszulával. Ez az elpusztult gombákat is segíti eltávolítani a vastagbélből. A szedését nagyjából a 10. napon érdemes elkezdeni.

A jók jöhetnek!
Amikor a gombátlanítás a 2/3 részéhez érkezik, akkor kell a probiotikumot visszatelepíteni a béltraktusba. Ehhez speciális komplex kapszulánk van, a Flora Plus. Ebből 1 dobozzal kell beszedni, körülbelül a 20. naptól. Megjegyzés: a probiotikumot felbontás után hűtőben kell tartani!

Hogyan szedjük?
- Candida Cleanse: napi 3×2 kapszula,
Grapefruitmag-kivonat: napi 3×15-20 csepp egy ujjnyi vízbe (ezzel gargalizálni és lenyelni),
- Natu-Lax a 10. naptól napi 2×1 kapszula szükség szerint (reggelre laza székletürítés várható következményként),
- Flora Plus a 20. naptól napi 3×1 kapszula, evés közben.

Hüvelyi gomba
Ha a hüvelyi gomba eshetősége fennáll, akkor azt is rendbe lehet tenni az alábbiakban leírtak szerint, egy kétszer tíz napos periódus alatt:
1.   15 csepp Grapefruitmag-kivonatot 1 dl langyos vízbe keverünk és ezzel az oldattal, irrigátor segítségével, 10 alkalommal (este, lefekvés előtt) hüvelyi felmosakodást (irrigálást) végzünk.
2.   Ezután ugyancsak 10 napig a probiotikus visszatelepítést kell elvégezni. Egy gyűszűnyi élőflórás joghurtba 1/2 kapszula probiotikumot (Flora Plus) elkeverünk, majd egy tamponra tesszük és ezt 10 napon keresztül minden este éjszakára felhelyezzük a hüvelybe.

Mikor?
Az előbbi 2 pontban leírtakat a két menstruáció közötti időszakban kell elvégezni. A menstruáció vége után következő napon kezdjük az irrigálást 10 estén át, majd a következő naptól a probiotikus visszatelepítés szintén 10 estén keresztül, ami a következő menstruáció előtt befejeződik.Ezzel a hüvelyi flórát is helyreállítottuk.

Forrás: http://biocomag.ch/cikkek/gyogyitok-szemevel/a-gomba-veszi-a-kalapjat